Zadar Team Forum Zadarski Portal i Forum. |
|
| Poznanstva... | |
|
+9mazo Dargor popey_023 leptIRicA morgana Gaddy kenotaf Mate_MC John.Q 13 posters | |
Author | Message |
---|
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Poznanstva... Sun Mar 30, 2008 10:21 pm | |
| ujna Mrđa... gooovno sjetih se tetke Hafe = pa nije valjd atak gadna? | |
| | | nadalina Tu i tamo nešto napišem!!!
Number of posts : 13 Age : 46 Napiši neku glupost... : i can go from zero to bitch in 1,4sec. Registration date : 2008-03-29
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Apr 02, 2008 2:35 pm | |
| - morgana wrote:
- možda...uglavnom, ljudi koji sami sebe doživljavaju iznimnimima, privlačnima itd zrače pozitivno pa je možda to razlog zbog kojeg zaista POSTANU privlačniji u tuđim očima
ISTINA !samopuzdanje je najvaznije..shto vrijedi i za mushkarce..moze mi prichi neki izledaom nezanimljiv mushkarac..ali ako ima spiku...pade ja nichice na kolina vazan je nastup..ako je on uvjeren da mi ima neshto za ponudit,onda mozda i povirujen u to.inache nisan tip koji voli prilipe mushkarce...tipa brad pitt...mora imat ono neshto..prvenstveno triba slichit na mushko..karizma je jako bitna i osmjeh naravno | |
| | | morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Apr 02, 2008 11:19 pm | |
| karizma,karizma... npr. ima toliko puno osoba koje nisu klasično lipi, ali te mogu osvojiti svojim nastupom, osmjehom, šarmom itd. obično se iznenadim kada se pokaže da je osoba koja drugima djeluje neprivlačno/nezanimljivo/čudno meni sasvim ok...i više nego ok | |
| | | Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Apr 02, 2008 11:29 pm | |
| A pa takva sam i ja u zadnje vrijeme..Sve vise vidim da je pamet bitna... i ako je netko s kim se moze lipo pricat. Stvarno nije sve u izgledu..kod takvih se najvise razocaras. Blesavo je sta su ponekad neki od 16 odrasliji od nekih od 23,24... Pa si ha misli.... | |
| | | morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Apr 09, 2008 11:22 pm | |
| da, ponekad te život učini zrelijim od godina života...poznajem jednu curu koja je morala sama proć kroz grozne stvari i puno je ozbiljnija od nas ostalih koji smo stariji od nje. | |
| | | FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Poznanstva... Fri Apr 25, 2008 7:09 pm | |
| - Eowyn wrote:
- morgana wrote:
- znači, fuzzy skromno uvjeren u svoj seksepil
Ima nešto u tome,vjeruj mi! a ono...što da kažem! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Poznanstva... | |
| |
| | | | Poznanstva... | |
|