| Poznanstva... | |
|
+9mazo Dargor popey_023 leptIRicA morgana Gaddy kenotaf Mate_MC John.Q 13 posters |
|
Author | Message |
---|
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poznanstva... Thu Mar 13, 2008 1:18 am | |
| - mazo wrote:
- Dargor wrote:
- ali recimo bilo bi mi zanimljivo da zajedno odemo na 160 kilometarsku biciklijadu Plitvice-Zadar ili se utrkujemo tko će se prije uspet po paklenici
hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha DOBAR!!!!!!!! Dugo nisan cuja nesto ovako krvavo hahahahahahahahahahahahahahahahahaha ozbiljno, već sam sudjelovao 2, 3 puta, to se događa svake godine kad ono, 30.5. mislim.. naštimaj bicikle i ono najvažnije, opskrbite se s mnogo banana | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Poznanstva... Fri Mar 14, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Poznanstva... Sat Mar 15, 2008 1:12 am | |
| A je, niste fora... Smrc, a sta cemo mi koji nismo doli. Zapostavljeni jadni... A ma ja nisam sexy pa ni necu stavljat sliku da vam ne unistavam vid ( ) | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poznanstva... Sat Mar 15, 2008 6:06 pm | |
| Svaka žena je prekrasna na svoj način. | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Poznanstva... Sat Mar 15, 2008 6:12 pm | |
| koji su to načini!? definiraj! objasni! pokaži! vizualiziraj! proanaliziraj! prikaži! prostudiraj! obrazloži! izloži! izjasni! pojasni! sam naporan? | |
|
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poznanstva... Sat Mar 15, 2008 6:19 pm | |
| da naporan... Postoje samo lijepe žene Ljudi su strahovito površni, kud je taj svijet otišao da se gleda samo vanjština, a ljudima se u biti servira - LAŽ...strava i užas. Gledam oko sebe iskomplesirane, a lijepe, mlade djevojke kako se bjesomučno izgladnjuju i nanose kreč, a ne šminku na lice...prikrivaju svoju pravu ljepotu, mladost.. I starije žene, pate od kompleksa ulaska u stariju dob, klimakterijske tegobe valjda.... Ma, cure, žene - prekrasne ste !!! Svaka žena je lijepa na svoj način, zašto ste tako okrutne ponekad prema sebi?? U to ime, nabasah na jedan tekst koji bi voljela da ga pročita svaka žena Znate li: Da su slučajno lutke iz izloga prave žene, bile bi premršave za rađanje djece. Da je Barbie prava žena, morala bi hodati na sve četiri, jer s njenim proporcijama nije moguće uspravno stajati. Na svijetu ima tri milijarde žena koje ne izgledaju kao supermodeli i samo njih osam koje tako izgledaju. Marilyn Monroe je nosila veličinu 42. Uzmite u obzir da su se konfekcijske veličine posljednjih godina znatno promijenile. Ondašnja veličina 42 je danas 46 ! A Marilyn Monroe je bila seks-simbol i nikad nitko od nas nije rekao "Uh, al' ova ima debelu guzicu!" Prosječna žena ima oko 66 kg. Fotografije modela u novinama su retuširane, dakle ni te cure nisu savršene (ako je to uopće nekome lijepo...) Jedno ispitivanje pokazuje da se 70% žena osjeća deprimirano nakon što su 3 minute listale modni časopis. (Kome se tako nešto već nije dogodilo???) Prije 20 godina supermodeli su imali oko 8% manje kilograma od prosječne žene. Danas 23% manje. I za kraj, završna misao:)))) : Jedan je profesor engleskog jezika na ploču napisao: " woman without her man is nothing " i tražio od učenika da stave interpunkcijske znakove. Dečki su napisali: " Woman, without her man, is nothing". Djevojke su napisale: " Woman! without her, man is nothing ! " ( Što nekoliko znakova može učiniti... ) | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Poznanstva... Sat Mar 15, 2008 6:22 pm | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Poznanstva... Sun Mar 16, 2008 1:22 am | |
| Jao jao odma mi je lakse.. A kaze se i ljepota je povrsna, ruznoca ide do kostiju | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Poznanstva... Mon Mar 17, 2008 4:54 pm | |
| - morgana wrote:
- Svaka žena je prekrasna na svoj način.
šteta što se odma ne vidi unutarnja ljepota | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Poznanstva... Mon Mar 17, 2008 6:58 pm | |
| Sad bi tija nešto reći.................. | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Poznanstva... Mon Mar 17, 2008 9:23 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Tue Mar 18, 2008 2:15 pm | |
| - FuZZy_logic wrote:
- morgana wrote:
šteta što se odma ne vidi unutarnja ljepota eh, ali to vridi i za muške. | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 19, 2008 12:14 am | |
| Pa reci---- Nemoj da se stidis | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 19, 2008 6:15 pm | |
| - morgana wrote:
- FuZZy_logic wrote:
- morgana wrote:
šteta što se odma ne vidi unutarnja ljepota eh, ali to vridi i za muške. naravno! | |
|
| |
Eowyn Teški frik za forume!!!
Number of posts : 105 Age : 39 Registration date : 2008-03-25
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 26, 2008 8:16 pm | |
| - morgana wrote:
- znači, fuzzy skromno uvjeren u svoj seksepil
Ima nešto u tome,vjeruj mi! | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 26, 2008 8:43 pm | |
| možda...uglavnom, ljudi koji sami sebe doživljavaju iznimnima, privlačnima itd zrače pozitivno pa je možda to razlog zbog kojeg zaista POSTANU privlačniji u tuđim očima | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Poznanstva... Thu Mar 27, 2008 1:04 am | |
| Nikad mi to nije bilo jasno. Ako je netko odvratan i za sebe misli da je savrsen, zgodan, lip stagod vise.... kako moze zracit da i drugi misle da je isti takav kakvim sebe vidi. Hm... | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Thu Mar 27, 2008 8:22 pm | |
| SAMOPOUZDANJE. To je iznad svega. Zamisli lipu curu bez trunke samopouzdanja. Nećeš je doživit. | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| |
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Poznanstva... Sat Mar 29, 2008 12:28 am | |
| A ne znam.. meni to sve blesavo. Privlacit ces ti ljude ako si lijep bez obzira na to dal imas samopouzdanja il ne i dal se volis. A ako si ruzan (ok,manje lijep)i pun samopouzdanja ne mora znacit da ces nekog privuc.Mozda relativno samo prijatelje a ne nes drugo... Imam neku svoju logiku.Gledam prvenstveno o sebi | |
|
| |
Eowyn Teški frik za forume!!!
Number of posts : 105 Age : 39 Registration date : 2008-03-25
| Subject: Re: Poznanstva... Sat Mar 29, 2008 2:38 pm | |
| Nije stvar u privlačenju.Bolje je privući jednu ili par pravih osoba nego tko zna koliko gamadi od ljudi i biti najpopularniji. | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Sat Mar 29, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Poznanstva... Sun Mar 30, 2008 1:58 am | |
| | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: Poznanstva... Sun Mar 30, 2008 2:51 pm | |
| - morgana wrote:
Vidim da nisi upoznala moju ujnu Mrđu. | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Sun Mar 30, 2008 9:00 pm | |
| ajme što sad?? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Poznanstva... | |
| |
|
| |
| Poznanstva... | |
|