| Poznanstva... | |
|
+9mazo Dargor popey_023 leptIRicA morgana Gaddy kenotaf Mate_MC John.Q 13 posters |
|
Author | Message |
---|
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 05, 2008 2:59 pm | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Poznanstva... Mon Mar 10, 2008 11:49 pm | |
| Pa stavi ti prvi sliku a mi ce,p se ugledat na tebe..mislin na avatar Pa da ostane a ne da malo stavis pa maknes :)Stavi onu s plakata | |
|
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Poznanstva... Tue Mar 11, 2008 12:02 am | |
| Pustite vi nju, moje razgolišene slike nisu za ovaj društveni forum, a pakat more, to je i onako viđeno. | |
|
| |
John.Q Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 67 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : student- u slobodno vrijeme bavim se glazbom i matematikom Napiši neku glupost... : ...tuturututu... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Poznanstva... Tue Mar 11, 2008 11:26 am | |
| | |
|
| |
mazo Teški frik za forume!!!
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: Poznanstva... Tue Mar 11, 2008 2:29 pm | |
| | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poznanstva... Tue Mar 11, 2008 3:24 pm | |
| tako, dakle! | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Poznanstva... Tue Mar 11, 2008 4:51 pm | |
| | |
|
| |
Number of posts : 67 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : student- u slobodno vrijeme bavim se glazbom i matematikom Napiši neku glupost... : ...tuturututu... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Poznanstva... Tue Mar 11, 2008 5:16 pm | |
| Evo..pa možemo se dogovoriti...za drugi put... mislim ako neko želi..da se upoznamo... | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Tue Mar 11, 2008 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 1:06 am | |
| Je ono... a ja nikako.... ma po ljeti najbolje sad je zima...kome se da van | |
|
| |
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 2:17 am | |
| - Gaddy wrote:
- Je ono... a ja nikako.... ma po ljeti najbolje sad je zima...kome se da van
Pa neidemo na piknik majku mu....... , ima grijanja u kaficu | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 2:20 am | |
| ali ne stvarno, mogli bi smo se naci jedanput...barem moderatori i ostala tri-cetiri aktivna clana....onako da se upoznamo.......... ma da vam iskreno kazen samo trazin razlog za masovno okupljanje da se zgazimo, a i na kavu nije lose poci, ubit vrime do rucka (ili vecere) kako vam draze | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 2:40 am | |
| | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 2:26 pm | |
| ja ne dolazim jer sam uživo puno šutljiviji nego na forumu također ne uklapam se u velika društva pogotovo u zadimljenim kafićima, ali recimo bilo bi mi zanimljivo da zajedno odemo na 160 kilometarsku biciklijadu Plitvice-Zadar ili se utrkujemo tko će se prije uspet po paklenici ili odemo na pagan metal fest u Graz ili igramo nogomet ili odbojku na pjesku ili tako nešto, naravno pod uvjetom da se i cure pridruže, ništa bez njih, mješane ekipe | |
|
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 3:38 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 4:35 pm | |
| Al nekako mi se čini da nije isto forumat i postat svoje "briljantne misli" kao i smajliće, i sidit na kavi...možda bi to ispala pišancija! | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 6:52 pm | |
| Obično budu velika očekivnja, pa ono, neko najdominantniji na forumu ispadne neki mali mršavac sa cvikama,, zato bi prije trebali staviti slike, ako ste za.. | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 7:05 pm | |
| ah. ima mojih slika na www.morganarealm.deviantart.com pa ko oće neka gleda. | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 7:17 pm | |
| - Mate_MC wrote:
- Obično budu velika očekivnja, pa ono, neko najdominantniji na forumu ispadne neki mali mršavac sa cvikama,, zato bi prije trebali staviti slike, ako ste za..
ja sam sexy...virujte mi na rić !! p.s. ako se organizirate ja dolazim sa kenotaficom ako je uspijem nagovorit! | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 7:58 pm | |
| ne govorim ja za nju... ionako je svi znaju ! | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 11:12 pm | |
| znači, fuzzy skromno uvjeren u svoj seksepil | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Wed Mar 12, 2008 11:23 pm | |
| - Dargor wrote:
- ali recimo bilo bi mi zanimljivo da zajedno odemo na 160 kilometarsku biciklijadu Plitvice-Zadar ili se utrkujemo tko će se prije uspet po paklenici
hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha DOBAR!!!!!!!! Dugo nisan cuja nesto ovako krvavo hahahahahahahahahahahahahahahahahaha | |
|
| |
| Subject: Re: Poznanstva... Thu Mar 13, 2008 12:19 am | |
| a slušajte...napali ste nas trojcu,a sad niko nema interesa za nekakvu kavu... Što se mene tiče možemo se mi i naći i igrati nogomet,basket...samo da Dargora privučemo...jel on je izrazio želju za sportom... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Poznanstva... | |
| |
|
| |
| Poznanstva... | |
|