| PREDSTAVLJANJE CLANOVA | |
|
+11FreaK morgana Wolfshade FuZZy_logic Gaddy John.Q Mate_MC Dargor Matka05 mazo popey_023 15 posters |
|
Author | Message |
---|
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 3:30 pm | |
| To je bila šala, ja se donekle držim pravila foruma... Mislim to mi je dužnost... | |
|
| |
mazo Teški frik za forume!!!
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 7:08 pm | |
| - Admin wrote:
- To je bila šala, ja se donekle držim pravila foruma... Mislim to mi je dužnost...
ja mislin da bi bilo najbolje da ti das dargoru ulogu moderatora u nekoj rubrici....covik se bas trudi svaka mu cast, pokazuje vise interesa za ovaj forum nego svi mi zajedno.... | |
|
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 10:55 pm | |
| Ma to je obaveza, ako covik oce sam ce pitati,,, | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 11:15 pm | |
| Jeste se raspricali. Ma cuj ti Cruise ja volim mirne i malo zvucim opasno al zapravo sam anđelak:) A to da volim mlađe... Volim,al me se boje pa nikad ne nadem takvog. I jos 35 dana do 18-og.. pa nije to tako puno Bolje biti pijan nego star. Pa ja slusam muziku po raspolozenju, nemogu svi slusat samo cajke (inache, svako lito kad san u zadru i kad iden do grada pjeske obavezno cujem bar 3,4 auta s cajkama do daske) Nisam skuzila ako je ono bilo ironija il istina:) Zao mi je sta offtopicarim..mogu se ja opet predstavit. Danas sam u fazi poricanja i predstavljam se s .Ja sam Maja. I ne pijem vec 4 dana. (NOT) | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 11:19 pm | |
| koliko plaćate? lovu na sunce! ma ne znam, mogao bih bit mod na ozbiljnim raspravama i metalu, i trudio bi se dobro radit posao, redovito sam na forumu, ali ne da mi se.. ne vidim neku korist ili potrebu za tim.. | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 11:26 pm | |
| - Gaddy wrote:
- Jobavezno cujem bar 3,4 auta s cajkama do daske) Nisam skuzila ako je ono bilo ironija il istina:
istina, u zadru na sreću i nije TOLIKO rasprostranjen fenomen cajki, nije da ima nekih klubova i kafića gdje se to redovito prakticira, ali zato svako malo ih netko raspaljuje u automobilima uh.. no dobro, svakome svoje, duboko udahnem i nastojim ignorirati | |
|
| |
mazo Teški frik za forume!!!
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| |
| |
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Thu Mar 06, 2008 4:23 pm | |
| - Dargor wrote:
- Gaddy wrote:
- Jobavezno cujem bar 3,4 auta s cajkama do daske) Nisam skuzila ako je ono bilo ironija il istina:
istina, u zadru na sreću i nije TOLIKO rasprostranjen fenomen cajki, nije da ima nekih klubova i kafića gdje se to redovito prakticira, ali zato svako malo ih netko raspaljuje u automobilima uh.. no dobro, svakome svoje, duboko udahnem i nastojim ignorirati That s why i loooooooooove this city!!!!! | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Thu Mar 06, 2008 11:53 pm | |
| Evo da se predstavim...Dargorova zločestija polovica sam ja...http://www.planetsmilies.com/smilies/evil/evilgrin0030.gif
23 godine, apsolventica razredne nastave. Upravo obavljam praksu u ošk Stanovi u najboljem 4.razredu! GENIJALCI.
Puno toga me zanima, a dan mi nikad nije dovoljno dug...za sve što bi tila. Puno čitam, moglo bi se reć da sam knjigofilka. Osim toga, bavim se pisanjem. Nedavno sam objavila knjigu, možete je nać u knjižari pod nazivom "Mačka u čizmama".
Završila sam specijalizaciju modnog dizajna u "Arcadiji". Obožavam crtati i kreirati.
Volim gleat dobre filmiće, slušat metal i ponekad ambientalnu ili filmsku glazbu. Šetnjice s dragim, kave s frendicama...i naravno, da ne zaboravim pekinezera mog voljenog.
Nikad neću odrasti
Bajke forever | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Fri Mar 07, 2008 4:54 pm | |
| takva je i moja sestra al ona ima 10 godina ! | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Fri Mar 07, 2008 11:59 pm | |
| Ne vrijedat Pa zenska je bas zanimljiva.Lipo je kad te nesto zanima i kad imas hobije,a ne bit ko ja | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Sat Mar 08, 2008 4:23 pm | |
| | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| |
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 10, 2008 2:25 pm | |
| - Matka05 wrote:
- ja san matea, 14 godina,... zivin u zd...uskoro cu svoje prijateljice dovest na forum
uskoro je izgleda vrlo relativan i nepouzdan pojam | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 10, 2008 4:26 pm | |
| Po trenutnim statistikama, od toga dana kada je napisala taj post nije bila na forumu,,, | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 10, 2008 5:25 pm | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 10, 2008 11:37 pm | |
| Nema sta,.klinka se trudi Mozda ide po gradu pa skuplja frendice. A i ova druga je napredna... Vidis ja ne pijem kavu i nemam decka (sramote hahha) | |
|
| |
FreaK Malo sam uvatija ritam!!!
Number of posts : 24 Age : 37 Lokacija : HeŁŁ Registration date : 2008-02-16
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 10, 2008 11:51 pm | |
| aj da i ja nešto napišem.. hm odakle da počmem.. dakle ime mi je Jure.. zapravo Jurica ali nitko me tako ne zove.. imam 20 god.. uskoro 21.. student sam, u opatiji, 2. god. čak.. nisam iz Zadra, nego iz bliže okolice.. neću sad navest koje.. i tako.. nemam više inspiracije... lol... | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Tue Mar 11, 2008 4:50 pm | |
| - Gaddy wrote:
- ... Vidis ja ne pijem kavu i nemam decka (sramote hahha)
pomalo...nema žurbe ! vremena ima (valjda)! | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| |
| |
MoonHawk Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 59 Age : 40 Lokacija : Zadar/Split Posao/Zanimanja : Citanje, ronjenje, planinarenje,... Registration date : 2008-03-13
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Sat Mar 15, 2008 3:53 pm | |
| Evo da se i ja predstavim... dakle ja sam Vedran, imam 23 godine, studiram elektrotehniku u Splitu, ali jos malo pa se vraćam u Zadar za stalno. Na forum me dovela Morgana, tako da ide zahvala njoj... nakon 5 godina ovdje ne znam vise skoro nikog u Zadru, pa evo da se ukljucim malo. | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Sat Mar 15, 2008 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Sat Mar 15, 2008 5:44 pm | |
| ooooo MoonHawk dobrodošao | |
|
| |
Arwen Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 92 Age : 37 Lokacija : Middlearth Posao/Zanimanja : glazba,knjige,crtanje..mitologija.... Napiši neku glupost... : usrkat će me glib crne malodušnosti... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Sat Mar 15, 2008 6:39 pm | |
| Bio bi red da i ja napišem nešto o svojoj malenkosti...zovem se Ana,20 god,u Zadru na 2.god studija engleskog i njemačkog i imam stvarno široki spektar zanimanja... glazba,crtanje i čitanje...nisam ovisnik o porocima,ali o ovome jesam..i o čokoladi,mmm... obožavam i filmove,novine,časopise,Finsku,Međuzemlje,jezike,umjetnost,zimu...ma puno toga...volim i ljude i životinje, optimist uvijek...ne izlazim baš puno ali tu i tamo se zaletim na kavu s prijateljima ili na pićence... budite pozdravljeni | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Sat Mar 15, 2008 6:47 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA | |
| |
|