| PREDSTAVLJANJE CLANOVA | |
|
+11FreaK morgana Wolfshade FuZZy_logic Gaddy John.Q Mate_MC Dargor Matka05 mazo popey_023 15 posters |
|
Author | Message |
---|
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 03, 2008 10:01 pm | |
| ..ja san zamislia da ovo bude mjesto di ce se novi clanovi moci malo predstaviti i reci par rici o sebi i kako su saznali za forum.... ali posto je forum tek otvoren nek svatko kaze nesto o sebi aj ja cu poceti posto san otvoria ovu temu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ znaci....Ivan...26g.propali student na pom faxu u Ri koji sada pliva u priv poslu..malo i neke sitniceu photoshopu kako kome triba za web .za forum cua negdi na netu | |
|
| |
mazo Teški frik za forume!!!
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 03, 2008 10:17 pm | |
| evo sad da ja proban...... zoven se sime a u slobodno vrime me zovu mazo (sto nema nikakve veze sa mojim prezimenom)....student sam pomorstva u zadru koji svrlja lagano u propast. u slobodno virme radim pizdarije i tu i tamo napravim post na ovom forumu, do foruma san dosa priko admina....ubiti moglo bi se reci da je forum dosa do mene | |
|
| |
Matka05 Friški Član
Number of posts : 1 Registration date : 2008-02-14
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 03, 2008 10:58 pm | |
| ja san matea, 14 godina,... zivin u zd...uskoro cu svoje prijateljice dovest na forum | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 03, 2008 11:23 pm | |
| Oho, pa ovaj forum naglo raste. Ili se to meni čini pošto sam naviknut na male metal forume.. uglavnom sam već svima najpoznatiji kao Dargor i živciram ljude sa promoviranjem folk viking humppa joik oj hej hoj metala a u zadnje vrijeme i nekim zelenim popovanjima Za forum saznao kad sam vidio koliko se Admin Mate (eto usput moj imenjak) trudi da dovuče nove članove pa sam se smilovao, navukao i dovukao još nekoliko ovisnika.. inače nisam ovisan o cigaretama i drogama ali jesam o bananama, ukusne su, extremno zdrave i dobro djeluju na raspoloženje Volim svakodnevno slušat sympho folk hej hoj joik ej oj metal, čitat knjige, prošetat malo s dragim bićima po gradu, tu i tamo se bavit sportom, spavati, nuniti, utopliti se, ispijati tamno irsko pivo, prati kosu u šamponu od tamne irske pive i uljima tangerine, konoplje i kakaovca koji nisu testirani na životinjama i pjevat joik kad me nitko ne čuje
Last edited by Dargor on Tue Mar 04, 2008 12:08 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 03, 2008 11:28 pm | |
| Znate našto me ova rubrika podsjeća, na onaj Američki đir, ono ka, Ja sam mate i ja sam kronični alkoholičar,, jee bravo mate,, svaka čast,, LOL | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Mon Mar 03, 2008 11:40 pm | |
| Pa to je dobro, što više razvijati podršku umjesto mržnje.. evo npr. ja sam mate i imam problem da sam jako sklon kašnjenju, bilo na ranojutarnji posao ili popodnevni sastanak (nije da jo to namjerno radim ali dešava se..)
Last edited by Dargor on Tue Mar 04, 2008 12:12 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Tue Mar 04, 2008 12:05 am | |
| - Admin wrote:
- Nije bas da te vatam, taj dio za mrznju i podrsku nisam shvatio...
ma ništa, samo eto pomislih na takve skupine ili programe podrške kojima nisam prisustvovao ali bilo je nekakvih programa u školi ali slabo.. ili jednom u Oprah show stanje u američkim školama, sve puno mržnje i maltretiranja na rasnim, spolnim i sl. osnovama a na kraju su se, kroz neki program svi sprijateljili, ispričali, izgrlili.. fora.. nego, drago mi je da je ozračje na forumu dosta prijateljsko..kulturno..pristojno.. barem za sad, jer negdje odmah zna biti samo nekih svađa i prepucavanja.. što je bezveze.. | |
|
| |
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Tue Mar 04, 2008 12:08 am | |
| | |
|
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Tue Mar 04, 2008 12:10 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Tue Mar 04, 2008 12:15 am | |
| - Dargor wrote:
- Admin wrote:
- Nije bas da te vatam, taj dio za mrznju i podrsku nisam shvatio...
ma ništa, samo eto pomislih na takve skupine ili programe podrške kojima nisam prisustvovao ali bilo je nekakvih programa u školi ali slabo.. ili jednom u Oprah show stanje u američkim školama, sve puno mržnje i maltretiranja na rasnim, spolnim i sl. osnovama a na kraju su se, kroz neki program svi sprijateljili, ispričali, izgrlili.. fora.. nego, drago mi je da je ozračje na forumu dosta prijateljsko..kulturno..pristojno.. barem za sad, jer negdje odmah zna biti samo nekih svađa i prepucavanja.. što je bezveze.. Ja imam pravila foruma, to je bezveze tu, ja nemogu dalmatincima zabraniti da koriste proste rijeci jer nam je to svima u riječniku, ali sto nevolim je ikakve predrasude, te stvari neka ostanu nenapisane, zasada je bio samo jedno upozorenja na forumu, i to n nacionalnoj bazi. A to sto kazes za ekipu, da bas se skupila neka ok ekipa, cak citam i postove o temama koje me nazanimaju, iskreno bas sam zadovoljan kako napreduje,,, | |
|
| |
John.Q Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 67 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : student- u slobodno vrijeme bavim se glazbom i matematikom Napiši neku glupost... : ...tuturututu... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Tue Mar 04, 2008 12:54 am | |
| Ja sam student iz Zadra,19 god,koji se u slobodno vrijeme bavi glazbom i matematikom.. Na forum me dovea Administrator... | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Tue Mar 04, 2008 1:24 am | |
| | |
|
| |
Number of posts : 67 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : student- u slobodno vrijeme bavim se glazbom i matematikom Napiši neku glupost... : ...tuturututu... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 12:44 am | |
| Ajmo ostali članovi...predstavite se... | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 2:39 am | |
| Ja sam Maja, I ja sam alkoholicar (pljesak) Ok, mozemo nastavit..U Istri sam trenutno, zavrsavam 4.razred konacno u Opatiji i molin se Bogu da upadnem na filozofski,al to sve ostaje na poboznosti posto nisam nista ni pocela ucit. Dalmatinacccc saaamm, volim pit, ne pusim (cigarete)u slobodno sam vrijeme gadura, volim izreku "mlađe je slađe" i smrc za mjesec dana cu 18 sto je jako tuzno jer cu bit proglasena pedofilom sluzbeno Volim techno...metal..dance....punk I latino... I spanjolski i francuski... I volim pricat o sebi (ahaha stvarno ispada,al inace nije tako,hladno mi je i pokusavam promrdat prste) Zadrti sam pesimist, depresivac i mrzim sve sto vole mladi, ne skupljam salvete ,a ni bome nista rozo. Volim crno i (bijelo vino ne volim:) sarenilo i svijetlost me ubija. O meni kazu da sam poremeceni psihopat,ali me vole iz nekog cudnog razloga, volim bolnice, ne volim malu djecu... i to je to. I previse sam rekla.... | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 2:43 am | |
| | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 2:52 am | |
| pozdrav Maja (lipo ime), nije da smo nesto previse slicni ali ful mi se sviđa tvoj stil pisanja kako ono kažu, optimist je samo loše informiran pesimist? techno dance punk metal latino respect | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 2:54 am | |
| Aj ostaviti cu ja vas dvoje same... | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 3:13 am | |
| ne mamlaze jedan, u troje je ljepše osim toga, djevojčica još nema 18 godina i mene bi uhitili a ona ionako ne voli starije nego mlađe dakle tebe, osim toga ja sam sretno zauzet i moraš pazit da tako i ostane. Ostaviti kolegu u iskušenju na milost i nemilost maloljetnice, kakav si ti to pokvareni admin, pa kuda ovaj svjet ide | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 3:21 am | |
| Neznam ona mi nekak opasno izgleda, ja sam za malo smireniji tip, ajmo mi preskiciti s teme, sad su poceli pedofile vatati preko neta, pa ono da nenajebemo i ti i mi vi i skupa zajedno.... | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 11:28 am | |
| Skrenuli ste s teme vas dva..ajmo ostali predstavite se... | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 1:00 pm | |
| Studiram u Zadru, inače iz Kaštela, imam 22 godine...obožavam ovaj grad najviše jer su ljudi alergični na cajke ne možeš ih nigdi u gradu čuti!
e da, zaboravih još ovo: volik sve što vole mladi hehehe! | |
|
| |
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 3:06 pm | |
| Mogli bi otvoriti rubriku, mrzim cajke, bila bi naj posječenija... | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 3:21 pm | |
| Ja sam Jure 24. godine za koji dan. Od sutra sam na godišnjem | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 3:26 pm | |
| "MRZIM" ne bi trebala biti poželjna riječ na forumu, možda netko i voli cajke i nije u redu da ga netko bombandira s mržnjom.. dovoljno je reći ne volim ili izbjegavam.. također nas dva ne skrećemo baš puno s teme jer smo komentirali nešto u vezi userice koja se ovdje predstavila a bilo bi glupo da se svatko samo predstavi i to je to, topic bi se potpuno ugasio ako više ne bi redovito dolazili novi članovi, prilika dakle za komentiranje i time još dodatnije upoznavanje i predstavljanje usera | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA Wed Mar 05, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA | |
| |
|