| Pušite li?...cigarete :) | |
|
+8Super baka Gaddy morgana mazo FuZZy_logic Dargor Mate_MC popey_023 12 posters |
|
Pušite li cigarete i podrzavate li novi zakon | DA | | 35% | [ 8 ] | NE | | 22% | [ 5 ] | PODRZAVAM | | 26% | [ 6 ] | PROTIV | | 17% | [ 4 ] |
| Total Votes : 23 | | |
|
Author | Message |
---|
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Mar 10, 2008 10:02 pm | |
| lat. viša sila, ja mislim,... | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| |
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Tue Mar 11, 2008 12:09 am | |
| Ja ovo što malo vremena provedem ode s vama na forumu, obavezno imam cigaru u ruci, da je usisati ovaj laptop, bilo bi u njemu pepela ka u priči, pozz | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Tue Mar 11, 2008 3:32 pm | |
| uh, sigurno ti je soba nadimljena | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Tue Mar 11, 2008 4:42 pm | |
| - Mate_MC wrote:
- Ja ovo što malo vremena provedem ode s vama na forumu, obavezno imam cigaru u ruci, da je usisati ovaj laptop, bilo bi u njemu pepela ka u priči, pozz
ovisnik! beeeeee! | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Tue Mar 11, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 12, 2008 12:54 am | |
| Pretvorit ces se u pepeljaru a pluca ce ti bit pepel. Pusi ti pusi | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 12, 2008 7:25 pm | |
| | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 12, 2008 7:52 pm | |
| ..meni je super vidit lipu curu kako pusi | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 12, 2008 8:00 pm | |
| budi precizniji | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 12, 2008 8:11 pm | |
| | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 12, 2008 8:13 pm | |
| .ne smin..da ne dobijen BANANU | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 12, 2008 8:19 pm | |
| | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Fri Mar 14, 2008 12:19 pm | |
| - popey_023 wrote:
- .ne smin..da ne dobijen BANANU
evo možeš, šef je suzdržan, pravit će se da ništa nisi reka! | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Sat Mar 15, 2008 1:18 am | |
| A sha ruznima ostaju cigarete? | |
|
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Fri Apr 11, 2008 2:45 pm | |
| Agencija GFK – Centar za istraživanje tržišta objavila je rezultate istraživanja o pušenju u Republici Hrvatskoj, prema kojima u Hrvatskoj danas redovito puši približno trećina građana, 5% to čini povremeno, a pravih je nepušača oko 62%.
GFK-ovo istraživanje provedeno je prošli mjesec na reprezentativnom uzorku od tisuću građana Hrvatske starijih od 15 godina metodom osobne ankete u kućanstvima.
Malo mi je to sumnjivo...imam dojam da je puuno više onih koji puše povremeno, najčešće zbog izlaska, zabave, društva i sl. Ima i onih koji zapale samo uz kavicu. Zadivljujuće mi je 62% nepušača u Hr. To je super, ali jel taj "reprezentativan uzorak" stvarno bio reprezentativan..?
U Zadru skoro svaka druga cura puši (cigarete ofkors), a čini mi se da dečki ne toliko. Bar ono što ja poznajem. | |
|
| |
Super baka Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 79 Posao/Zanimanja : zli lord Destructicon Napiši neku glupost... : En kuk i munnen ar battr an 10 i roven! Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Fri Apr 11, 2008 3:01 pm | |
| Pušim ka parnjača. Ali, sam sa sobom sam napravio kompromis. Onog dana kad mi daju diplomu u ruke, ostavljam se duvana...sigurno...valjda...nadam se... | |
|
| |
frižider Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 61 Age : 36 Lokacija : Bili Brig Posao/Zanimanja : ispod masline po suncu, ko je vidia radit!!! Napiši neku glupost... : sve je to dio velikog procesa Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Apr 14, 2008 1:01 am | |
| kutiju dnevno u prosijeku kad imam para, kad nemam onda patim kuci, ne znam, nekad je gust zapalit duvan i gotovo, i kuzim ekipu koja ne pusi da im je sranje kad udu u zadimljene kafice i manje prostorije takve, tako da djelomicno kao pusac i podrzavam taj zakon koji ce uvesti | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Apr 14, 2008 1:24 am | |
| Ma i ja podsržavam taj zakon, ali mi je ipak previše u potpunosti zabraniti, tipa disco clubovi npr, onda ce nakraju biti samo ljeto za pušenje ono dok terase postoje u kafićima... | |
|
| |
frižider Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 61 Age : 36 Lokacija : Bili Brig Posao/Zanimanja : ispod masline po suncu, ko je vidia radit!!! Napiši neku glupost... : sve je to dio velikog procesa Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Apr 14, 2008 1:31 am | |
| a kuzim, za disco barove ce to biti teza pusiona, a uostalom i za sve kafice, osim ako se ne naprave neki odijeljci za pusace sto je opet glupo i tesko izvedivo, al eto mene to iskreno i ne dira previse jer sam rijetko kad u kaficima a u diskotekama nikad | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Tue Apr 15, 2008 1:23 am | |
| A ja sam prakticki pusac.Nikad u zivotu zapalila...a subotom se napusim ko prava (dima...) | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Tue Apr 15, 2008 2:27 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Apr 16, 2008 1:51 pm | |
| a jaooo...aj dobro, ti bi vjerojatno raspalija neki dobar metal pa ti mogu oprostit hehe | |
|
| |
FreaK Malo sam uvatija ritam!!!
Number of posts : 24 Age : 37 Lokacija : HeŁŁ Registration date : 2008-02-16
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Fri Apr 25, 2008 5:08 pm | |
| pušim.. i ne podržavam zakon.. jer smisao odlaska na kavu u kafić je da i zapalim koju cigaru.. barem meni.. što se ne donesu zakon da se urede prostorije za pušače i nepušače ili tako nešto.. mislim totalno apsurdno.. međutim za ostale objekte npr restorane itd.. tu nemam ništa protiv.. jer i ja kao pušač ne volim da netko dimi oko mene dok jedem.. | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Fri Apr 25, 2008 7:00 pm | |
| - FreaK wrote:
- pušim.. i ne podržavam zakon.. jer smisao odlaska na kavu u kafić je da i zapalim koju cigaru..
barem meni.. što se ne donesu zakon da se urede prostorije za pušače i nepušače ili tako nešto.. mislim totalno apsurdno.. međutim za ostale objekte npr restorane itd.. tu nemam ništa protiv.. jer i ja kao pušač ne volim da netko dimi oko mene dok jedem.. ima nekih koji i kad piju kavu ne vole da im netko zagušava dimom... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) | |
| |
|
| |
| Pušite li?...cigarete :) | |
|