| Pušite li?...cigarete :) | |
|
+8Super baka Gaddy morgana mazo FuZZy_logic Dargor Mate_MC popey_023 12 posters |
|
Pušite li cigarete i podrzavate li novi zakon | DA | | 35% | [ 8 ] | NE | | 22% | [ 5 ] | PODRZAVAM | | 26% | [ 6 ] | PROTIV | | 17% | [ 4 ] |
| Total Votes : 23 | | |
|
Author | Message |
---|
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Pušite li?...cigarete :) Mon Mar 03, 2008 1:09 pm | |
| evo jedna glupa anketica.pusite li cigarete..
iii sto mislite o prijedlogu novog zakona o zabrani pusenja na javnim mjestima?? | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Mar 03, 2008 1:28 pm | |
| Ajme katastrofa, sinoć sam gleda filmove u sobi i popušija kutiju, jutros kad sam se diga, isti tren sam izletija u ducan, po cigare, sad sam miran, taj zakon mi je koma, o je dobro za restorane, neke elitne caffe barove, ali za naše domaće kafiće, je koma, a nemogu zamisliti da sam u disku i da mi je piva u jednoj ruci a u drugoj ništa,, daj što si sad ovu temu otvorija sad si me deprimira... | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Mar 03, 2008 1:47 pm | |
| eto na a ja mislia da ce me svi na linc staviti sto pusim..haha.a ja mislim sve neki zeleni i te spike nitko ne pusi. hehe
.je istina je to da ce biti koma ako se ne bude smilo pusiti po kaficima i ostalim javnim mjestima di je do sada bilo dozvoljeno...ali mislim da ipak nijie u redu to sto mi pusaci zadimimo cili prostor a ove koji ne puse ono ko jebe.hehe...a i mislim da cu definitivno prestati pusiti ako dodje do toga da taj zakon zazivi... | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Mar 03, 2008 4:25 pm | |
| osobno ne pušim i meni osobno bit će bolje kad u kafićima budem mogao disat, jer ovako kad se nakupi ljudi doslovno moram otići ća jer mi taj dim strašno smeta. No novi zakon je sranje, zabrane i represije same po sebi su loše. Ulizivamo se Europi. Ima puno boljih rješenja kao što su povećanje plaće nepušačima i pušačima u periodu kad nepuše i sl. Sustav obrazovanja i edukacije. Zelena Lista je u početku zapravo bila PROTIV tog zakona jer DISKRIMINIRA PUŠAĆE. No onda su pomislili i na nas nepušaće te ga podržavaju ali uz prateće mjere: http://www.zelena-lista.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=19 | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 05, 2008 1:05 pm | |
| vrag odnija i duvan!
jedva čekam oni zakon o zabrani pušenja više neće bit gušenja i usmrđene robe kad se vratim iz vani! | |
|
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 05, 2008 3:02 pm | |
| NAbaviti cu ja sebi doma onaj aparat za kavu, pa svi pušači kod mena na veliki makiato, mukte... | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Wed Mar 05, 2008 3:04 pm | |
| - Admin wrote:
- NAbaviti cu ja sebi doma onaj aparat za kavu, pa svi pušači kod mena na veliki makiato, mukte...
haha...smoking area | |
|
| |
mazo Teški frik za forume!!!
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 2:46 am | |
| - Admin wrote:
- NAbaviti cu ja sebi doma onaj aparat za kavu, pa svi pušači kod mena na veliki makiato, mukte...
to majstore.....prvi put da se s tobom slazem u necemu.....i to cak u dvi stvari....pusing zona, i mukti makijato....a cekaj sto se i bunimo toliko protiv tog zakona nas nekolicina ne more nista, a ionako dolazi lito, sidicemo po tersama i duvati do mile volje hehe, a kad dodje zima bundu, rusku subaru i vanka duvaj...a sto se tice diskoteka bez tarasa jebiga u vece i iskljaj | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 2:49 am | |
| A el će se smiti pušiti u autu, znam da je zabranjeno gol voziti auto, pa so ja znam možda i to zabrane... (Bez nastranih misli) | |
|
| |
mazo Teški frik za forume!!!
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 2:57 am | |
| - Admin wrote:
- A el će se smiti pušiti u autu, znam da je zabranjeno gol voziti auto, pa so ja znam možda i to zabrane...
(Bez nastranih misli) auto je tvoj privatni posjed....nema tog boga koji ti more zabranit pusit u tvome autu....jednako ka ni u stanu to nije javna povrsina... | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 3:01 am | |
| A evo ja sam u sobi pušim, ajme kako ce lipo mirisati,,, | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 12:26 pm | |
| "pusenje" u autu dozvoljeno | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 2:04 pm | |
| Pušenje i lizanje je u autu dozvoljeno (igare i sladoled) A zabrajeno je pricati na mob ??? | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 2:10 pm | |
| da vidis to mene isto zanima ....meni je milijun puta pepel pa na gace ili cigara ispala u voznji...hehe sto sa tim?? | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 2:17 pm | |
| Ajm kad bi mi to još zabranili, uuuuuuuu, idem otvoriti jednu novu temu sad mi je pala na pamet... | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Thu Mar 06, 2008 4:29 pm | |
| - Admin wrote:
- Pušenje i lizanje je u autu dozvoljeno (igare i sladoled) A zabrajeno je pricati na mob ???
nije zabranjeno ako staviš na handsfree ili ako imaš slušalicu | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Sat Mar 08, 2008 4:25 pm | |
| Kad vidim usrid lita tip samo u kratkim gaćama u autu, raspići mjuzu i puši, vozi 100 na sat...priča na mob... | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Sat Mar 08, 2008 5:05 pm | |
| Ja kad vidim curu u toplesu u autu, koja pije puši priča na mob, obično se nakon toga probudim...
Last edited by Admin on Sat Mar 08, 2008 5:13 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Sat Mar 08, 2008 5:11 pm | |
| kad si vidija curu u autu u TOPLESU? | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Sat Mar 08, 2008 5:14 pm | |
| - Admin wrote:
- Ja kad vidim curu u toplesu u autu, koja pije puši priča na mob, obično se nakon toga probudim...
| |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Sat Mar 08, 2008 5:23 pm | |
| jaooooooo....vidi se da sam još na jednom makijatu | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Sat Mar 08, 2008 5:33 pm | |
| Heh, sve ok, oces ti napraviti ono za smajlije, onaj topic,,, | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Mar 10, 2008 5:36 pm | |
| - Mate_MC wrote:
- Ja kad vidim curu u toplesu u autu, koja pije puši priča na mob, obično se nakon toga probudim...
meni je odvratno vidit bilo koga da puši u autu pogotovo žensku! | |
|
| |
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Mar 10, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) Mon Mar 10, 2008 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pušite li?...cigarete :) | |