Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Kako vam se forum svida!!! Sun Mar 30, 2008 6:49 pm | |
| Sfaka cast Ide to tebi ide... ovo gore novo s papirusima...di ima viceva i horoskopa... i one gluposti cu sve pogledat...jeeee boobbsss | |
|
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Kako vam se forum svida!!! Sun Mar 30, 2008 10:33 pm | |
| - Dargor wrote:
- uočio sam jednu zbunjujuću stvar, a to su pollovi. Registrirani članovi za vrijeme dok su registrirani mogu jednom glasati. No kad se odlogiraju kao i neregistrirani korisnici mogu glasati bezbroj puta, dakle jedna osoba može nabijati glasove što daje potpuno besmislene i nerealne rezultate.
predlažem da u anketi koju otvori registriran korisnik u topicu, mogu glasati samo registrirani korisnici, da se vidi realno stanje i mišljenje članova foruma. a eventualno ankete u koje mogu beskonačno glasati neregistrirani korisnici bi trebale biti posebno napravljene na portalu bez forumskog topica. Budem napravio, btw takve greške koje ja radim mi slobodno javljajte, idem napraviti,, hvala.. | |
|