| Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. | |
|
|
Author | Message |
---|
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. Sat Mar 15, 2008 4:46 am | |
| Majka Tamara i otac Milo igrali su "brušket" i između tri imena izvadili su papirić na kojemu je pisalo ****, mogao se zvati Vinko a i Marko. Ipk 1983 u Splitu u znaku lava rodio se ****.
Pogodite o kojemu se estradnome umjetniku radi?Možete točnom odgovorom osvojiti green room status. | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. Sat Mar 15, 2008 3:49 pm | |
| da nije onaj Luka? Što piva Proljeće je a u meni nemir lalalalalala biće je on kad je 83 godište | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| |
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. Sat Mar 15, 2008 5:53 pm | |
| woo-hoo!!! kak sam intuitivna | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. Sun Mar 16, 2008 12:11 am | |
| Uvijek nades pitat kad nisam tu.. e mislin stvarno...a neka...ionak ne volim zelenu boju....ja sam vise za crno | |
|
| |
| Subject: Re: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. Sun Mar 16, 2008 3:20 pm | |
| Dark is your soul, dark as the night | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. Sun Mar 16, 2008 5:25 pm | |
| naime, ja još uvjek ne znam odgovor na pitanje koliko grba ima dvogrba deva? | |
|
| |
| Subject: Re: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. Sun Mar 16, 2008 5:45 pm | |
| pa dvi jebote
Last edited by Mate_MC on Sun Mar 16, 2008 8:08 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Url sam otvorio na forumu.) | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. Sun Mar 16, 2008 11:17 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. | |
| |
|
| |
| Poklanjamo 1 Green Room Status Drugo Pitanje.. | |
|