| Najbolji slogan - Green | |
|
|
Author | Message |
---|
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| |
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Thu Mar 13, 2008 3:21 pm | |
| Evo jedan za mlade: 1) Zadar Team Forum - Mjesto za Tebe! 1.2. Zadar Team Forum - pridruži se spaljenoj ekipi! Evo jedan pomalo politički ali nepotpuno istinit, pošto ovdje ipak ima hijerarhije umjesto mreže a nema konkretnog cilja osim zabave: Zadar TEAM Forum - osjeti povezanost s raznolikošću, uključi se u MREŽU ideja! Evo jedan sektaški: 3) Zadar team forum - postani dio... nas! Dare to be - different! I evo jedan i za one najočajnije: 4) Ako te nitko neće - Zadar te hoće! Dobrodošli na - ZADAR TEAM FORUM, uživaj s novim prijateljima Novi, mladi forum! | |
|
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Thu Mar 13, 2008 3:32 pm | |
| Moraš izabrati samo jdan. | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Thu Mar 13, 2008 4:21 pm | |
| Čekaj, nek se najprije čuje glas naroda, konzultacije, savjeti, prijedlozi..? | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Thu Mar 13, 2008 6:44 pm | |
| ZD TEAM FORUM - Mjesto za sve Zadrane i one koji se tako osjecaju | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Thu Mar 13, 2008 8:15 pm | |
| ajde ako moram samo jedan, a u nedostatku zainteresiranosti i savjeta ostalih usera biram ovaj: Zadar Team Forum - mjesto za Tebe! Dakle vrlo kratko, vrlo jasno. S fokusom na TEBE. O eventualnim velikim i malim slovima i sl. može to premoderirat Admin. Iako zanimljivo mi zvuči i "tvoj azil!" "utočište" ili slično, ajmo da vidimo i ostale prijedloge | |
|
| |
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Thu Mar 13, 2008 8:17 pm | |
| Meni je ovaj tvoj najbolji...
Zadar TEAM Forum - osjeti povezanost s raznolikošću, uključi se u MREŽU ideja! | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Fri Mar 14, 2008 2:23 am | |
| hehe mreža a ne hijerarhija, raznolikost-povezanost tj. međuovisnost, učenje jedni od drugih.. tako je, think green | |
|
| |
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Fri Mar 14, 2008 3:59 am | |
| Ja ću ovaj tvoj koristiti dok netječaj ne završi, meni se jako sviđa... | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Fri Mar 14, 2008 3:56 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Fri Mar 14, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Sat Mar 15, 2008 1:52 am | |
| To znaci imat svog favorita aaaaa | |
|
| |
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Sat Mar 15, 2008 3:51 am | |
| Pa nije bitno tko je moj favorit, s obzirom da će se otvoriti anketa u kojoj članovi mogu glasati za pobjednika,, a uostalom on več ima green status, tako da mu i nije potrebna pobjeda,, | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green Sat Mar 15, 2008 6:02 pm | |
| bitno je da slogan bude dobar bez obzira tko ga smislio ili pobijedio, možemo ga i smislit zajedno, evo ako pobijedi moj, pošto već imam green status ja još nekome dam green? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Najbolji slogan - Green | |
| |
|
| |
| Najbolji slogan - Green | |
|