| Postavite pitanje.. | |
|
+7FuZZy_logic morgana Arwen Gaddy popey_023 Mate_MC Dargor 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Thu Mar 20, 2008 2:10 am | |
| nije bilo upućeno tebi, u ovom topicu konkretno fuzzy nije skužio pravila igre a čini mi se ni Mate, pa ponovno ponavljam, ovakvi topicu su redoviti na ostalim forumima i spadaju pod "igre" ili "board games", dakle odgovorite na pitanje koje je postavio user prije vas, a u istom postu dodate i novo, svoje pitanje, i tako dalje odgovor+pitanje, uredno jedan po jedan, jedan user nakon drugog, što vam nije jasno? on topic: smatram oboje, djelomično otuđuje a djelomično spaja tj. od nekog otuđuje a s nekim spaja, ponekad možda i žalim što se ranije ne odvojim od kompa i odem čitat knjigu ili nešto ali općenito i ne žalim, našao sam neke divne djevojke i ljude preko foruma i mailova.. evo i meni u nedostatku inspiracije, već je kasno pa: tko rano rani dvije sreće grabi | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Thu Mar 20, 2008 2:22 am | |
| Wtf? Ok...ja cu na to odgovorit da ja rano ranim a nikad ni jednu srecu ne uhvatim.Pa si ga ti misli Evo moje inspiracije: Sto je muskarac bez brkova? | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Thu Mar 20, 2008 2:27 am | |
| ljepši muškarac od onog sa brkovima preferiram izbrijane brkove ali uzgajanje raznih oblika maštovitih, umjetničkih ili vikinških brada jel su vam zgodniji vikinzi ili metro? | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Thu Mar 20, 2008 2:35 am | |
| odgovor na moje prethodno pitanje bi bio Salome al ok Ajme... moze metro ako gledamo samo od vrata na niže :)Ma zapravo da ja ne znam da je metro ajde...Al ne volim dugu kosu i pletenice na muskom ni pivske trbusine i dlakavce. Uf Dakle: Što najčešće sanjate? | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Thu Mar 20, 2008 3:15 pm | |
| Seks... Ali ne uvik seks čisto kao čin, nego nešto što asocira na to, neki predmeti, osjećaj, atmosfera, pogotovo kad je u pitanju neki požar, gusto more, letenje, itd. Nažalost, najbolje snove prekida alarm trrrrrrrrrrrrrrrrrrr-buđenje!!! Pitanje: koje male stvari u životu te mogu usrećiti? | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 1:08 am | |
| Mene samo veliki mogu usrecit :=) hahahha Sad ozbiljno... Evo: kad vidim da ima novi odgovor na temu, kad mi stari kupi cips, kad je Tose na radiu, kad se probudim a vani magla ili kisa, kad vidim jednu određenu osobu dok sece po hodniku skole... kad me netko zagrli onako bez ikakvog povoda.. i tak ....Bljaki zvucim romanticarski | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 1:09 am | |
| I da... A sto vas najvise moze raznervirat u zivotu? | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 1:13 am | |
| sanader, hdz, radikalni bbb, agresija, buka, komarci, nepravda
najdraži školski predmeti? | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 1:36 am | |
| Francuski.... (na oba nacina) Sto smatrate svojim najvecim postignucem u zivotu dosad? | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 1:39 am | |
| Storry super nova
Dali bi se ikada prepustili estetskom zahvatu... | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 1:51 am | |
| Vjerojatno.. znas mene Vjerojatno bi si profil malo sredila il takvo sta Imate li kakve tatooe il piercinge po sebi? | |
|
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 1:58 am | |
| Nemam ali si želim usnu probušiti, ali vec 2 godine skupljam hrabrost.. Što vam je fetiš.. | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 2:15 am | |
| Ja chu si ono ispod donje usnice Kad dodem dole...Ajde cemo skupa... Pa fetish... svasta moze bit fetis... Npr. po ljeti na plazi dok lezim na rucniku i gledam muska leđa onako pocrnila Argh... doslovno mi se koza najezi...valjda bi to to spadalo.. I sha jos... mrezhaste zabice I da... jedno cudno.. guzice... nema zene/covjeka koji produ kraj mene il koje upoznam da im prvo to ne gledam... Mlađe naravno, ne babce i dede stare.. I'm wierd Koja je serija trenutno na televiziju po vasem ukusu? | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 2:17 am | |
| Vratice se rode D
koje vam je najdraze pice - bezalkoholno | |
|
| |
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 2:18 am | |
| Pod nož, mislim od gabora naprave lipoticu,,
A koji vam je najdraži crtić... | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 2:27 am | |
| Bem vas duple... hahha eto Prvo: red bull Drugo: south park (napisala bi i simpsoni al eto jedan Koji vam je program, itinerar il kako da vec kazem kad idete van?(kako pocnete ,sta radite i to) | |
|
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 9:49 pm | |
| Recimo kad se nalazim s curama, onda počnemo s kasnom kavom, pa djir po gradu, onda kafic...usrid veceri menza ili fornetti ili nesto slicno...a onda je tu i moj dragi...ponekad odemo u kino...nista posebno, vise volim kucnu atmosferu i dvd-e.
omiljen sport? | |
|
| |
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 9:55 pm | |
| kick-boks, ultimate fight, k1, boks
najdraza hrv grupa ili pjevac | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 10:19 pm | |
| malo ih je, ajmo reć hladno pivo koje vrste buke ne podnosite? | |
|
| |
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 11:30 pm | |
| nije buka ali taj zvuk ne podnosim...zubarska busilica mislite li vanka veceras | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Fri Mar 21, 2008 11:36 pm | |
| jok
jeste li/hoćete li potpisati ijednu peticiju i zašto? npr; za referendum o nato, sisačku deklaraciju, uređenje pantovčaka, spasimo Močvaru!, protiv gmo i sl. | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Sat Mar 22, 2008 12:48 am | |
| Jok.. nije da ne bi al nisam imala prilike nit cu imat... jesam jednom za nesto s zivotinjama ,al se ne sjecam
Smatrate li se clanom sretne i slozne obitelji? | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Sat Mar 22, 2008 3:31 pm | |
| - Gaddy wrote:
- Jok.. nije da ne bi al nisam imala prilike nit cu imat... jesam jednom za nesto s zivotinjama ,al se ne sjecam
Smatrate li se clanom sretne i slozne obitelji? to je relativno, nijedna obitelj nije sretna i složna ali uglavnom smatram kako nisi nit ćeš imat prilike? za referendum možeš potpisat po cjeloj hrvatskoj od 29.3 - 12.4. a mnoge možeš jednostavno on-line, npr: http://www.zelena-lista.hr/peticija/add_message.php http://www.petitiononline.com/renato23/petition.html i tako dalje jeste li sangvinik, melankolik, flegmatik, kolerik ili neka kombinacija? | |
|
| |
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Sat Mar 22, 2008 4:34 pm | |
| Kad sam bila u depresiji, bijah praaavi melankolik, a sad siam suprotnost. Sangvinik, a on je opisan kao osoba kod koje je prevladavajući životni sok krv, a element zrak. Ovaj temperament uključuje optimizam, vedrinu, bezbrižnost, druželjubivost i hirovitost. Tipičan sangvinik je novinar, trgovac, agent za odnose s javnošću, glumac, zabavljač i slično. morgana kako vam se sviđa ovaj papa? (ajme pitanjaaaa) | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Postavite pitanje.. Sat Mar 22, 2008 4:50 pm | |
| zar si ti bezbrižna? a živciranje oko ispita iako svaki put dobiješ 5? ja sam valjda melankolik/flegmatik sa sitnim uletima sangviničnosti u zadnje vrijeme. niti mi se sviđa niti ne sviđa, nemam mišljanje o njemu, ne pratim ga, ne zanima me Idete li 29.7. u Rijeku na folk pagan celtic metal rock feštu? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Postavite pitanje.. | |
| |
|
| |
| Postavite pitanje.. | |
|