| Koji vam grad odgovara? | |
|
+6mazo popey_023 Mate_MC Dargor John.Q morgana 10 posters |
Author | Message |
---|
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Koji vam grad odgovara? Sun Mar 02, 2008 6:33 pm | |
| U kojem gradu bi vam bilo dobro? rijesite kratki test...evo meni ispao london!
http://www.blogthings.com/whatcitydoyoubelonginquiz/ | |
|
| |
John.Q Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 67 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : student- u slobodno vrijeme bavim se glazbom i matematikom Napiši neku glupost... : ...tuturututu... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Sun Mar 02, 2008 11:58 pm | |
| | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Mon Mar 03, 2008 1:55 am | |
| pošto se ne kužim u ove dizajnere napisao sam odgovore za ovo drugo a gradovi su se mijenjali kako sam mijenjao dizajnere, tako mi je najprije ispao London, pa Pariz pa Rim pa New York. hehe bezvz, no najveća dvojba vjerojatno između Londona i Rima, zgazili bi me u New Yorku. | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Mon Mar 03, 2008 12:24 pm | |
| uh što bi u londonu odi visila... http://www.camdenlock.net/ | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Mon Mar 03, 2008 1:24 pm | |
| Ajme i ja sam jedan od rijetkih muškaraca koji je šopo-holik, ja znam za sva sniženja, di što ima, meni plača traje 6 dana,, | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Mon Mar 03, 2008 7:11 pm | |
| - Admin wrote:
- ja znam za sva sniženja, di što ima, meni plača traje 6 dana,,
ja pak štedim na 10 strana iako nemam ni 3000, meni traje 66 dana nego reci onda, baš me zanima, jer ili toga nema ili ja ne volim pretresati dućane, ima li negdje u Zadru za naći neku mušku crveno-zelenu majicu na pruge??? Dugih rukava, može i s kapuljačom? Ili zelenu ali bez nekih modnih dodataka i etiketa? Ili Martensica zelenih s prošivom? I zašto nitko ne otvori butik s kožnjacima i new rock čizmama? U cjeloj hrvatskoj ne možeš nać kožne hlače on topic, Zadar je predivan, a da moram iz njega odabrao bih Zaprešić, možda Šibenik, Varaždin, neki istarski gradić.. nisu baš velegradi za mene, nego taman neki srednji mirni grad ni prevelik ni premalen uz more. Mada sam se oduševio i S Pragom, Bečom i sl., uredni europski gradovi.. | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Mon Mar 03, 2008 7:19 pm | |
| You Belong in London hmmm..ma london je i ode samo kad imas para | |
|
| |
mazo Teški frik za forume!!!
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Tue Mar 04, 2008 5:28 pm | |
| | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Wed Mar 05, 2008 12:57 pm | |
| You Belong in Rome
You're a big city soul with a small town heart Which is why you're attracted to the romance of Rome Strolling down picture perfect streets, cappuccino in hand And gorgeous Italian people - could life get any better?
kenotaf Moderator
Number of posts : 15 Lokacija : zadar Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Mon Mar 10, 2008 6:44 pm | |
| | |
|
| |
FreaK Malo sam uvatija ritam!!!
Number of posts : 24 Age : 37 Lokacija : HeŁŁ Registration date : 2008-02-16
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Fri Apr 25, 2008 5:31 pm | |
| | |
|
| |
HammerTroll Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 63 Registration date : 2008-04-04
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? Fri Apr 25, 2008 8:57 pm | |
| odjebao sam cjeli kviz vec na prvom pitanju: When you imagine a well dressed woman, you picture her wearing: Versace Michael Kors Stella McCartney Chanel :rigo: | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Koji vam grad odgovara? | |
| |
|
| |
| Koji vam grad odgovara? | |
|