morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Vaši najdraži filmovi Tue Mar 25, 2008 3:01 pm | |
| kad smo bile gledat Hostel u kino, mojim frendicama i meni odma na blagajni poklonili su nam vrićice..."ZA POVRAĆANJE". Ali meni je to tako glupo...mislim, amputacija. I sad bi ka se tribala pripast, zgadit ili što? Pa meni to uopće nije horor, više se userem na psihotriler nego na krv kad onako trasherski šiklja iz ljudi. | |
|
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Vaši najdraži filmovi Wed Mar 26, 2008 2:05 am | |
| Ma meni je to sve presmjesno..okad znam za sebe nikad me to nije strasilo.Najvise me strase filmovi s nekim starim napustenim brodovima i sl...Ko oni Bermudski trokut i sl...A za krv i masakr ....nista :)Samo se lipo nasmijen | |
|
MoonHawk Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 59 Age : 40 Lokacija : Zadar/Split Posao/Zanimanja : Citanje, ronjenje, planinarenje,... Registration date : 2008-03-13
| Subject: Re: Vaši najdraži filmovi Wed Mar 26, 2008 1:17 pm | |
| Nema danas vise horora koji te mogu prestrasiti. Sjecam se da sam gledao Hitchcockove Ptice kad sam bio mali... e to me prestrasilo . Od novijih stvari mi je jedino Krug bio dobar, sve ostalo je vise komedija nego horor. | |
|
Ezekiel Tu i tamo nešto napišem!!!
Number of posts : 16 Age : 40 Lokacija : ZD - Puntamika Registration date : 2008-03-05
| Subject: Re: Vaši najdraži filmovi Sat Apr 05, 2008 11:48 pm | |
| Imam masu najdrazih filmova no izdvojila bih Alien serijal kao the one and only. Jos od 6. osnovne sam se zakacila za njih. | |
|
Katzenjammer Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 53 Registration date : 2008-04-02
| Subject: Re: Vaši najdraži filmovi Sun Apr 06, 2008 7:46 pm | |
| Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
http://www.imdb.com/title/tt0057012/
I takoder:
The Evil Dead serijal...
http://www.imdb.com/title/tt0083907/
Mogu sad tu nabrajati nasiroko i nadugo,ali evo ovako "iz glave". | |
|
Sponsored content