| novi vw scirocco | |
|
|
Author | Message |
---|
mazo Teški frik za forume!!!
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: novi vw scirocco Sat Mar 01, 2008 6:05 pm | |
| Osvanule fotografije Volkswagen Scirocca Prve fotografije Volkswagenova dugo očekivanog Scirocca pojavile su se na internetu Najveće promjene u odnosu na konceptni model Iroc odnose se na prednju masku koja je temeljito komercijalizirana. Metalna trapezoidna rešetka koja je konceptu davala poseban atraktivan izgled i agresivni stav zamijenjena je u korist standardnog odbojnika. Drukčiji su i usisnici zraka, te linija haube, dok je svjetlosni sklop blago zaobljen. S boka gledano, Scirocco je zadržao liniju Iroca s nešto kraćim stražnjim dijelom i poprilično naglašenim C-nosačima. Najvjerniji konceptu ostao je stražnji kraj, no i ondje su trapezoidni završeci ispušnog sustava sa svake strane zamijenjeni standardnim okruglim ispuhom s lijeve strane, naravno s ciljem snižavanja proizvodnih troškova. Volkswagen se zasad nije očitovao o tehničkim podacima, pa ćemo se morati strpjeti još koji dan za kompletnu krvnu sliku atraktivnog sportskog kompakta. evo slike: uzivajte u prizoru povratka stare legende....nadajmo se da ce ga neko od nas uskoro voziti Uredio Administrator Mate::: | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: novi vw scirocco Sat Mar 01, 2008 7:29 pm | |
| | |
|
| |
John.Q Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 67 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : student- u slobodno vrijeme bavim se glazbom i matematikom Napiši neku glupost... : ...tuturututu... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: novi vw scirocco Sat Mar 01, 2008 8:47 pm | |
| | |
|
| |
Number of posts : 109 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : prodaja Napiši neku glupost... : HNL Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: novi vw scirocco Sun Mar 02, 2008 5:55 pm | |
| ajde ovo je jedini folcikun osobni auto koji koliko toliko nije vlaski..... | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Sun Mar 02, 2008 6:21 pm | |
| @ mazo : sloziti cu se sa tobom...samo mogao bi postati isto kao sto je i golf VI gti ...ne mozes se okrenuti po gradu a da ga ne vidis | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Mon Mar 03, 2008 2:15 am | |
| - popey_023 wrote:
- @ mazo : sloziti cu se sa tobom...samo mogao bi postati isto kao sto je i golf VI gti ...ne mozes se okrenuti po gradu a da ga ne vidis
neznan, nebi se slozija, neznaju vlaji sto je auto, pogotovo ne sto je scirocco, oni to nebi znali ni izgovoriti....nevirujen da ces njega cesto vidjati jer ce biti skup ka sam vrag, a ni staroga ne vidjas cesto p gradu jelda | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Mon Mar 03, 2008 12:16 pm | |
| no ned`lje ti viđe unog nuvog golfa!!....
brajo..ni`et to golf...to ti je široko!!!
e nako ga vrag nusa..sve ti je to golf..viđe mu znaka! | |
|
| |
Number of posts : 67 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : student- u slobodno vrijeme bavim se glazbom i matematikom Napiši neku glupost... : ...tuturututu... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: novi vw scirocco Mon Mar 03, 2008 3:12 pm | |
| E al neće im valjati ako nebude DIZLA... 1.6 D ( TDI) | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Mon Mar 03, 2008 6:28 pm | |
| da sican se tog popularnog 1,6 D motora iz Golfa 2...postojala je i verzija 1.6 TD sa kojih 60 i par konjica koju su ponosni vlasnici dizali do neba kao najbolji motor a o voznim karakteristikama golfa 2 i njegovom spektakularnom drzanju ceste da i ne govorim..... ..moram prizanti da se i meni prije kojih 8-9 g kad san ima 18-19 cinia da stvarno ide i drzi.... | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Mon Mar 03, 2008 9:51 pm | |
| a pogledaj te to sa pozitivne strane, uvik si moga nac djelova za golfa..... otidji u svako selo i poviri u bilo koju konobu ili dvor.... i naci ces sve sto ti triba osim ukusa | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Tue Mar 04, 2008 1:02 am | |
| Golf 1 TAS je ipak najbolji Golf ikada proizveden!!! | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Thu Mar 20, 2008 10:30 pm | |
| je kupis prasak i dobijes auto, a ime je dobija po zvuku motora tas tas tas tas tas tas tas tas taaaaa taaaaaaaaaa tas tas tas tas tas | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: novi vw scirocco Fri Mar 21, 2008 2:14 am | |
| Design mi se ni najmanje ne sviđa. A vjerojatno će biti ope debelo precijenjen kao i svi VW. Ja ću se držat svog turbaka | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Fri Mar 21, 2008 2:18 am | |
| - Wolfshade wrote:
- Design mi se ni najmanje ne sviđa. A vjerojatno će biti ope debelo precijenjen kao i svi VW. Ja ću se držat svog turbaka
kojeg turbaka?? | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: novi vw scirocco Fri Mar 21, 2008 2:21 am | |
| | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: novi vw scirocco Fri Mar 21, 2008 2:21 am | |
| - popey_023 wrote:
- Wolfshade wrote:
- Design mi se ni najmanje ne sviđa. A vjerojatno će biti ope debelo precijenjen kao i svi VW. Ja ću se držat svog turbaka
kojeg turbaka?? Ovog: Kappa 2.0T 5.20, zadnja serija '01 | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Fri Mar 21, 2008 2:27 am | |
| | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: novi vw scirocco Fri Mar 21, 2008 2:51 am | |
| Ne svida mi se njegova prednjica nekako mi izduzen izgleda... pff... i preozbiljan hahah | |
|
| |
| Subject: Re: novi vw scirocco Fri Mar 21, 2008 3:18 am | |
| - Wolfshade wrote:
a sto su lancie jeftine? nisan ni ja neki ljubitelj vwa, ali ovaj mi ima stvarno lip dizajn, a stari scciroco je isa ka sto vragova i bija je zakon auto | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: novi vw scirocco | |
| |
|
| |
| novi vw scirocco | |
|