| Stiže Dylan Dog | |
|
|
Author | Message |
---|
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Stiže Dylan Dog Fri May 02, 2008 9:53 pm | |
| Tko ne voli Dylan Doga neka digne ruku! Da, kao i u rodnoj mu Italiji, i u Hrvatskoj je junak ovog horor stripa jako popularan, pa bi i budući film mogao biti jako gledan. Najnovija vijest sa horor sajta Bloody-Disgusting kaže da je filmaš Kevin Munroe i službeno potpisao da režira - igrani film o Dylanu Dogu. Inače je Munroe poznat samo kao autor 'Ninja kornjača'. OK, redatelj baš i nije nešto (zašto, o zašto ne angažiraju Tima Burtona?) ali se kao glavni glumac spominje Brandon Routh. On se upravo proslavio Supermanom, a ovo bi mu mogla postati nova uspješna franšiza. Pitanje je još i da li će u filmu biti i Dylanovog glavnog pomoćnika, Groucha. | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: Stiže Dylan Dog Sun May 04, 2008 10:02 pm | |
| Već je snimljen film po Dylan Dogu. | |
|
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Stiže Dylan Dog Sun May 04, 2008 10:34 pm | |
| Istina, ali glavni junak se ne zove Dylan, ali glavnog junaka tumači upravo Rupert Everett, koji je autoru stripa poslužio kao model na osnovu kojeg je kreirao Dylana. | |
|
| |
Katzenjammer Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 53 Registration date : 2008-04-02
| Subject: Re: Stiže Dylan Dog Mon May 05, 2008 2:25 am | |
| Da,to sam i ja mislio...ali pise na plakatu da je? | |
|
| |
| Subject: Re: Stiže Dylan Dog Mon May 05, 2008 3:55 pm | |
| nazalost, nisan gledala, a vi? | |
|
| |
Katzenjammer Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 53 Registration date : 2008-04-02
| Subject: Re: Stiže Dylan Dog Mon May 05, 2008 7:51 pm | |
| Pa da ne pise na plakatu rekao bi da nije...u prvom redu jer nema groucha:) | |
|
| |
Arwen Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 92 Age : 37 Lokacija : Middlearth Posao/Zanimanja : glazba,knjige,crtanje..mitologija.... Napiši neku glupost... : usrkat će me glib crne malodušnosti... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Stiže Dylan Dog Thu May 08, 2008 5:13 pm | |
| Fora,Rupert mi čak ful sliči na Dylana... | |
|
| |
| Subject: Re: Stiže Dylan Dog Mon May 12, 2008 10:56 pm | |
| A evo upravo je u kinima IRON MAN, jos jedan superjunak iz stripa (Marvel) Sviđa mi se jer je on u biti običan čovik, nije mutant i nije ga ugriza pauk...samo je genijalan um. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Stiže Dylan Dog | |
| |
|
| |
| Stiže Dylan Dog | |
|