| Kosovo VS Srbija | |
|
|
Podupirete li nezavisnost Kosova? | | Total Votes : 10 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Kosovo VS Srbija Fri Feb 22, 2008 5:38 pm | |
| ups...otpadne i Kosovo! a moram priznat, nije Srbima lako! po vašem mišljenju treba li kosovskim Albancima ipak dati državu ili smatrate da je to opet neka velika igra velikih sila za vlastiti interes? | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Sun Mar 02, 2008 1:34 am | |
| Pa recimo da su zaslužili neovisnost a divljanje nacionalista nikako nije u redu. | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Sun Mar 02, 2008 1:42 am | |
| ja san glasao NE! ne volim srbe ni najmanje..ali od 2 zla bolje izabrati manje! Siptari su preplavili cilu Hrvatsku i Zadar! Kote se kao misevi..gore od Kineza..ne bi im ja dao nista..smradovi za 10g vise ni jednog hrvatskog lokala nece biti u Zadru | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Sun Mar 02, 2008 2:07 am | |
| Predrasude na nacionalnoj bazi ne toleriramo na forumu, pročitajte pravila,,, | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Wed Mar 05, 2008 1:11 pm | |
| što je sad ovo... Hrvatski Helsinški Odbor?
mislim da na ovoj temi takve stvari su neizostavne...ako čovijek ne može iznijet svoje mišljenje onda forum nema smisla! | |
|
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Wed Mar 05, 2008 2:58 pm | |
| Gledaj, ne sidimo mi na kavi, pa pricamo o dotičnoj temi, ovo je internet, dostupan svakome, ja neželim da se itko osjeća diskriminiranim, imate pp za takve stvari,, | |
|
| |
FuZZy_logic Moderator
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Wed Mar 05, 2008 4:02 pm | |
| ah...ok! u are the boss ! | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Wed Mar 05, 2008 6:05 pm | |
| Ne podržavam. Situacija je ista kao kad su se srbi tili odcjepiti u hrvatskoj. Šiptari imaju svoju državu pa neka idu tamo. | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Wed Mar 05, 2008 7:05 pm | |
| - Wolfshade wrote:
- Ne podržavam. Situacija je ista kao kad su se srbi tili odcjepiti u hrvatskoj. Šiptari imaju svoju državu pa neka idu tamo.
ups ja sam za ovo dobio upozorenje | |
|
| |
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija Wed Mar 05, 2008 11:02 pm | |
| - Wolfshade wrote:
- Ne podržavam. Situacija je ista kao kad su se srbi tili odcjepiti u hrvatskoj. Šiptari imaju svoju državu pa neka idu tamo.
Zaključano bez obrazloženja::: Od Administrator Mate::: | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Kosovo VS Srbija | |
| |
|
| |
| Kosovo VS Srbija | |
|