Eowyn Teški frik za forume!!!
Number of posts : 105 Age : 39 Registration date : 2008-03-25
| Subject: Sotonizam Thu Apr 17, 2008 1:08 pm | |
| http://www.kriz-zivota.com/tekstovi.php?rubrika=1&id=137 | |
|
FuZZy_logic Moderator
Number of posts : 180 Age : 38 Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Sotonizam Fri Apr 25, 2008 7:26 pm | |
| ma tim se bave poremečeni ljudi... | |
|
HammerTroll Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 63 Registration date : 2008-04-04
| Subject: Re: Sotonizam Fri Apr 25, 2008 9:17 pm | |
| ne da mi se citat cijeli clanak. sotona je prava stvar | |
|
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Sotonizam Sun Apr 27, 2008 9:03 pm | |
| "...sotonizam u glazbi, posebice u rocku, spiritizam, proklinjanje, klanjanje demonima, raširenost seksualne propagande, New age kao jedan od primamljivih i naoko bezopasnih pokreta samo su neki od načina drugovanja sa sotonom..." ne podupirem sotonizam ali katolicizam mi se popeo na kurac. najbolje je ne fanatizirati nikakvu religiju, nego eventualno uzimati ono najbolje, najnormalnije i najzdravorazumnije iz svake ili ponekih pa možda čak i iz sotonizma, iako mi paganizam površinski izgleda najzanimljiviji, onako za maštu ali ako hoćeš biti dublje u tome vjerojatno je glupost, kao i sotonizam, kao i katolicizam. Dobro je razmišljati i interesirati se za stvari ali slijepo slijediti nekakva stroga ili glupa pravila, lagani odjeb | |
|
Amanor Tu i tamo nešto napišem!!!
Number of posts : 8 Age : 36 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : born to be a librarian... i obozavateljica fantasyja Napiši neku glupost... : i tako je svizac zamotao cokoladu :D Registration date : 2008-04-30
| Subject: Re: Sotonizam Thu May 01, 2008 2:08 pm | |
| - Dargor wrote:
- "...sotonizam u glazbi, posebice u rocku, spiritizam, proklinjanje, klanjanje demonima, raširenost seksualne propagande, New age kao jedan od primamljivih i naoko bezopasnih pokreta samo su neki od načina drugovanja sa sotonom..."
ne podupirem sotonizam ali katolicizam mi se popeo na kurac. najbolje je ne fanatizirati nikakvu religiju, nego eventualno uzimati ono najbolje, najnormalnije i najzdravorazumnije iz svake ili ponekih pa možda čak i iz sotonizma, iako mi paganizam površinski izgleda najzanimljiviji, onako za maštu ali ako hoćeš biti dublje u tome vjerojatno je glupost, kao i sotonizam, kao i katolicizam. Dobro je razmišljati i interesirati se za stvari ali slijepo slijediti nekakva stroga ili glupa pravila, lagani odjeb ma sve je to glupost, svaka religija ima svoja ograničenja, ne smiš ovo, ne smiš ono, inače si gotov. kažem: glupost. moja filozofija je moja religija, nema bolje. ako ćemo gledati po katolicizmu, svi mi koji npr. slušamo metal smo sotonini sljedbenici, gorit ćemo u paklu i tome slično. ma kvrg sve, kako kažu Cranberries: ''I live as I choose or I will not live at all.'' | |
|