| Koja strana mozga vam dominira? | |
|
|
koja strana mozga vam dominira? | lijeva | | 20% | [ 1 ] | desna | | 60% | [ 3 ] | obe | | 0% | [ 0 ] | nijedna | | 20% | [ 1 ] |
| Total Votes : 5 | | |
|
Author | Message |
---|
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Koja strana mozga vam dominira? Thu Mar 27, 2008 11:58 pm | |
| http://www.krizevci.info/forum/index.php?topic=21794.msg160773;topicseen pogledajte golu ženu kako pleše i ovisno na koju stranu ju vidite da se okreće navodno otkrijte koja strana mozga (trenutno) dominira vama, u smjeru kazaljke na satu (desno) ili obratno (lijevo). Neki ju vide i naizmjenično heheheheheheheheheheheHEEEEEEEEEE e sad, činjenica i pravo stanje je da stoji na lijevoj nozi i okreće se na desnu stranu, tj. stranu kazaljke na satu, no netko je vidi i obratno, a netko i malo u jednu, malu u drugu stranu. Ja je vidim uglavnom u desno ali ponekad kao i da promijeni stranu 1Lijevo dominantni 2Desno dominantni 1Logika 2Osjećaji 1Orijentacija na detalje 2Orijentacija na globalni pregled 1Vođen(a) činjenicama 2Vođen(a) maštom 1Riječi i jezik 2Simboli i slike 1Prošlost i sadašnjost 2Sadašnjost i budućnost 1Matematika i znanost 2Filozofija i religija 1Može suštinski razumijeti 2Može shvatiti (značenje) 1Zna 2Vjeruje 1Priznaje tuđa dostigunća 2Cijeni tuđa dostignuća 1Snalaženje s redovima, listama i uzorcima 2Snalaženje u prostoru 1Prepoznaje objekt po imenu 2Prepoznaje objekt po funkciji 1Baziran(a) na realnosti 2Baziran(a) na mašti 1Izrađuje strategije 2Izlaže mogućnosti 1Praktičan/na 2Impulzivan/na 1Ziheraš 2Poduzima rizike | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Koja strana mozga vam dominira? Fri Mar 28, 2008 2:01 am | |
| A ma meni ni jedna :=) Prva malo livo malo desno...poslije samo na desno...Eh zene,nikako se ne mogu odlucit | |
|
| |
MoonHawk Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 59 Age : 40 Lokacija : Zadar/Split Posao/Zanimanja : Citanje, ronjenje, planinarenje,... Registration date : 2008-03-13
| Subject: Re: Koja strana mozga vam dominira? Fri Mar 28, 2008 5:45 pm | |
| Ma to je bezveze, vidio sam vec. Ako se malo bolje koncentriras, mozes je natjerati da mijenja smjer, bez vecih problema. | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Koja strana mozga vam dominira? Fri Mar 28, 2008 6:34 pm | |
| istina ali ipak meni više vuče na livo | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Koja strana mozga vam dominira? Sat Mar 29, 2008 12:16 am | |
| Heh...na koju stranu ja okrenem glavu na tu ide i ona...Ja njome manipuliram a ne ona samnom.Buaaahhaha | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Koja strana mozga vam dominira? Sat Mar 29, 2008 1:13 am | |
| - morgana wrote:
- istina ali ipak meni više vuče na livo
onda smo ful suprotni brrrh, zar ne vidite da stoji na lijevoj i vrti se u desno | |
|
| |
Super baka Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 79 Posao/Zanimanja : zli lord Destructicon Napiši neku glupost... : En kuk i munnen ar battr an 10 i roven! Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Koja strana mozga vam dominira? Sat Mar 29, 2008 12:53 pm | |
| livaci- desna polutka mozga; dešnjaci- liva | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Koja strana mozga vam dominira? Sat Mar 29, 2008 3:31 pm | |
| - Dargor wrote:
- morgana wrote:
- istina ali ipak meni više vuče na livo
onda smo ful suprotni
minus i plus ko amer i rus u mom svijetu ti si korov a ja hibiskus uahahahahahaha | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Koja strana mozga vam dominira? | |
| |
|
| |
| Koja strana mozga vam dominira? | |
|