| Nešto stvarno super | |
|
|
Author | Message |
---|
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Nešto stvarno super Wed Mar 26, 2008 3:22 pm | |
| Evo naša ja jednu stranicu, ima sve nove filmove, stvrano je super nema virusa,, http://www.watch-movies.net/ | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Nešto stvarno super Fri Mar 28, 2008 2:47 am | |
| Nema interesa za ovaj post, naime ja sam u 2 dana pogledao 6 filmova koje sam htio diću u videoteci... | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: Nešto stvarno super Fri Mar 28, 2008 4:59 am | |
| čini se fora! samo, kako downloadam film i koliko u prosjeku teži? | |
|
| |
MoonHawk Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 59 Age : 40 Lokacija : Zadar/Split Posao/Zanimanja : Citanje, ronjenje, planinarenje,... Registration date : 2008-03-13
| Subject: Re: Nešto stvarno super Fri Mar 28, 2008 5:38 pm | |
| I kakva je kvaliteta? Meni se cini da je bolje skinuti film pa ga lako mozes pogledati opet... a ovo vjerojatno moras opet streamati. Ali definitivno je lakse... klik i eto film. | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Nešto stvarno super Sun May 18, 2008 12:15 pm | |
| Evo friškog trača:
Već se priča da Marvel priprema film o Thoru, ali se još ne zna tko bi tumačio tog drevnog boga gromova. E, pa glasina je da bi studio rado u toj ulozi vidio – Brada Pitta koji je već bio polubog Ahilej u 'Troji'. U svakom slučaju, Pitt još donosi zaradu filmovima, a šefovi studija se mole isključivo bogovima biznisa.
Šuška se o nastavku kultnog 'Donnie Darka' - nastavak bi se trebao zvati film 'S. Darko', a glavni lik bi trebala biti Samantha, najmlađa sestra glavnog junaka Donnieja kojeg je u izvorniku tumačio Jake Gyllenhaal.
Predsjednik Bush će od Michaela Moorea na dar dobiti još jedan dokumentarac, ali bez žurbe - ne prije predsjedničkih izbora. | |
|
| |
HammerTroll Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 63 Registration date : 2008-04-04
| Subject: Re: Nešto stvarno super Wed May 28, 2008 3:11 pm | |
| ma lakse skinut film sa torrenta u dvd-rip kvaliteti, ubacit si titlove. nego gledat ovako. | |
|
| |
Wolfshade Teški frik za forume!!!
Number of posts : 177 Age : 40 Lokacija : Zadar Posao/Zanimanja : Croupier Napiši neku glupost... : neku glupost... Registration date : 2008-03-04
| Subject: Re: Nešto stvarno super Wed May 28, 2008 3:15 pm | |
| - morgana wrote:
Već se priča da Marvel priprema film o Thoru, ali se još ne zna tko bi tumačio tog drevnog boga gromova. Chuck Norris | |
|
| |
frižider Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 61 Age : 36 Lokacija : Bili Brig Posao/Zanimanja : ispod masline po suncu, ko je vidia radit!!! Napiši neku glupost... : sve je to dio velikog procesa Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Nešto stvarno super Wed May 28, 2008 5:16 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nešto stvarno super | |
| |
|
| |
| Nešto stvarno super | |
|