| Evo moja iguana!! | |
|
|
Author | Message |
---|
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Evo moja iguana!! Fri Mar 14, 2008 6:04 pm | |
| Ima 3 godine, i moj je najdraži ljubimac... | |
|
| |
popey_023 Legenda foruma!!!
Number of posts : 267 Age : 43 Lokacija : ZADAR Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Fri Mar 14, 2008 6:45 pm | |
| ludnica | |
|
| |
MoonHawk Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 59 Age : 40 Lokacija : Zadar/Split Posao/Zanimanja : Citanje, ronjenje, planinarenje,... Registration date : 2008-03-13
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Sat Mar 15, 2008 3:40 pm | |
| E ovo bi bilo lijepo imati, uvijek su mi se sviđale te iguane. Ali u nedostatku tih egzotičnih beštija, moram se zadovoljiti našim domaćim. Ovo je zelembać, samo sto ne mogu skužiti je li obični zelembać ili veliki zelembać... ako netko zna neka me prosvijetli . | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Sat Mar 15, 2008 3:55 pm | |
| kako si ga uspija tako uzeti? | |
|
| |
Number of posts : 59 Age : 40 Lokacija : Zadar/Split Posao/Zanimanja : Citanje, ronjenje, planinarenje,... Registration date : 2008-03-13
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Sat Mar 15, 2008 4:03 pm | |
| A jedva, malo sam ga ganjao po ovoj travi koju vidiš ispod, ali uspio sam . Hmm, to je zapravo prvi zelembać kojeg sam ulovio. Njih nema na Silbi, inače definitivno ne bi bio prvi . | |
|
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Sat Mar 15, 2008 4:09 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Sat Mar 15, 2008 4:17 pm | |
| A tek zmije... dobro da je topic o zmijama zakljucan, inace bi bilo slika. Sve uhvaćene by me... | |
|
| |
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Sat Mar 15, 2008 5:24 pm | |
| Meni su gmazovi preslatki, ja bi sebi htio nabaviti bradatu agamu, ona mi je preslatka.. | |
|
| |
Preminuli Tu i tamo nešto napišem!!!
Number of posts : 6 Age : 47 Lokacija : Zagreb Registration date : 2008-03-14
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Sat Mar 15, 2008 8:01 pm | |
| Izgleda strašan Jel jako zahtjevna što se tiče prehrane i nosiš li je na ramenu (bar po kvartu) ko gusar ? | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Sat Mar 15, 2008 10:54 pm | |
| Nije zahrjevna, biljojed je šistim joj terarij svaka 2 tjedna, super je ljubimc, nenosim je vani, nije mi to napeto, nekada se sunća na prozoru,, | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Wed Mar 26, 2008 10:30 pm | |
| nema topica o kućnim ljubimcima općenito, al evo Nikijevog ljutog pogleda jer ga ometam u spavanju tamo nekim fotićem! | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Thu Mar 27, 2008 12:34 am | |
| Heh....iguana nije bas moj stil.Da iguane izgledaju ko ovaj komentar prije onda da.:-) Ja sam vise tip za macke i male pse. Ne volim previse ni zmije ni gustere,zelembace,iguane...stogod vec. Ah ja sam tipicna po tome. Reagiram samo vristanjem il zablokiram kad vidim il kad se pojavi sta blizu mene haahha | |
|
| |
Arwen Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 92 Age : 37 Lokacija : Middlearth Posao/Zanimanja : glazba,knjige,crtanje..mitologija.... Napiši neku glupost... : usrkat će me glib crne malodušnosti... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Tue Apr 01, 2008 7:17 pm | |
| gušteri,zmije,iguane...eeeeeeek ne preferiram..više volim krznate,dlakavije životinje tipa vuk,lisica(šteta što nisu baš pitomi za ljubimce ) ili one male fluffaste, vjeverice,lasice...čak sam imala hrčka donedavno ali uginuo nažalost ali najdraže od svih životinja su mi ipak konji...ahhh | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Wed Apr 02, 2008 11:07 pm | |
| jedna moja kolegica ima pravi ranč i tamo imaju konje, pokazala mi je slike....ka iz filma...kaže jednom kad počneš brinut o konjima, zaljubiš se u njih | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Thu Apr 03, 2008 2:04 am | |
| E, jeste vi znali da ima konjicki klub i u Zadru? KK Epona. Cak je bilo u Narodnom u sredini, preko 2 stranice. Jos to imam, i datum je 3. 4. 2003., tocno prije 5 godina. Inace to je iznad Bilog briga, oko 10 minuta hoda od ceste koja prolazi iznad. Mislim da sad ima 7 konja, a teren za jahanje je super . Evo i slika da vidite di je tocno. Mogao bi prebaciti taj clanak na kompjuter pa staviti tu... mozda se netko zainteresira. . | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Thu Apr 03, 2008 2:11 pm | |
| meni su konji super i volila bi naučit jahati, ali bojim se da mi je to preskupo...sigurno imaju paprene cijene za po ure jahanja. probala sam u zatonu i bilo je stvarno divno. taman u sumrak, akosa mi leti oko face hehehe | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Thu Apr 03, 2008 2:36 pm | |
| Jahanje je definitivno skup sport, ali se definitivno i isplati. Cijena u Eponi je koliko ja znam 80 kuna po satu, a dobra je stvar sto ne moras dolaziti svaki dan... dodjes kad hoces i jases. Covjek te lipo nauci sto i kako, a poslije mozes i sama... ima suma 2-3 kilometra dalje, idealno za galopiranje. | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Thu Apr 03, 2008 6:45 pm | |
| bokte dobro si informiran | |
|
| |
| Subject: Re: Evo moja iguana!! Fri Apr 04, 2008 1:29 am | |
| A kako necu biti kad sam tamo vec 5 godina... dodjem jednom na mjesec jer ne mogu zbog faksa, ako ne i rjedje, ali stvarno mi dobro dodje. Toplo preporucam... bar da pogledate. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Evo moja iguana!! | |
| |
|
| |
| Evo moja iguana!! | |
|