| Šta ima s vama? Kak ste kaj? | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Dargor Legenda foruma!!!
Number of posts : 455 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sat Mar 08, 2008 3:30 pm | |
| Evo dakle pišete što ima s vama, novosti, kak se osjećate, rame za plakanje, vaši dnevni uspjesi i neuspjesi i sl. evo ja moram napustit forum i požurit na posao | |
|
| |
John.Q Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 67 Age : 36 Lokacija : zadar Posao/Zanimanja : student- u slobodno vrijeme bavim se glazbom i matematikom Napiši neku glupost... : ...tuturututu... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sat Mar 08, 2008 3:57 pm | |
| | |
|
| |
morgana Legenda foruma!!!
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sat Mar 08, 2008 4:21 pm | |
| Bila na subotnjoj kavici. Vrime se desetak puta okrenilo sa sunčanog na oblačno, pa mi je u glavi mali kaos. Eritrociti plešu boogie woogie Idem čitat Narodni i Zadarski od jučer, ćaća donija | |
|
| |
Mate_MC Administrator Mate
Number of posts : 623 Age : 36 Lokacija : Planet Zemlja!!!! Posao/Zanimanja : voditelj karaoka, organizator, veterinarski tehnićar i student Napiši neku glupost... : Ovo je jako ukusan forum.... Registration date : 2008-02-07
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sat Mar 08, 2008 4:48 pm | |
| A ja sam cilo jutro vani, ništa zanimljivo, popija sam kavu na trgu, krcato ljudi,, iša pasa prošetati, i na još jednu kavu, iša u dm-a, pa na još jednu kavu, i sad sidim doma, malo na forumu i pijem kavu.. točnije nescafe... | |
|
| |
Number of posts : 512 Age : 40 Lokacija : sleepy hollow Posao/Zanimanja : čitanje, pisanje, crtanje, metal ...ezoterija, feminizam... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sat Mar 08, 2008 4:49 pm | |
| kavopijo | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Mon Mar 10, 2008 11:41 pm | |
| Ja eto ispravila dvojku iz matematike na jedinicu, bas sam pametna, dobila 4 iz knjigovodstva... Cekala bus sat vremena, dosla doma i konacno jela. Sad se spremam da pisem salabahter. I nisam bas od volje danas (nisam ni inace al danas mi je bas sranje) Odbrojavam dane do Zadra.... i do 11.4... Uf.... | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Tue Mar 11, 2008 3:34 pm | |
| sori što nisam u toku, što je 11.4.? | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
Number of posts : 401 Age : 34 Lokacija : Idem tamo gdje je sve po mom Posao/Zanimanja : Sjedit,jest i ucit Napiši neku glupost... : Volim piti i ljubiti,pfffff Registration date : 2008-02-20
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Wed Mar 12, 2008 1:04 am | |
| Nish bitno ja sam sama sebi u toku haha | |
|
| |
Arwen Proglašen pismenim!!!
Number of posts : 92 Age : 37 Lokacija : Middlearth Posao/Zanimanja : glazba,knjige,crtanje..mitologija.... Napiši neku glupost... : usrkat će me glib crne malodušnosti... Registration date : 2008-02-18
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sat Mar 15, 2008 7:35 pm | |
| ahhh...danas sam stvarno loše raspoložena...osjećam se izdano i razočarano.. koji bijedan osjećaj,ne mogu virovat,ajme... | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sat Mar 15, 2008 8:34 pm | |
| pretpostavljam neke ženske spletke, borba za skripte i te stvari ja sam samo neispavan, počela jutarnja smjena, živciraju me loši šefovi, radim svoj i tuđi posao a nitko ti to ne prizna, samo te vozaju, a jadne firme | |
|
| |
Number of posts : 92 Age : 37 Lokacija : Middlearth Posao/Zanimanja : glazba,knjige,crtanje..mitologija.... Napiši neku glupost... : usrkat će me glib crne malodušnosti... Registration date : 2008-02-18
| |
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sun Mar 16, 2008 12:59 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sun Mar 16, 2008 1:42 am | |
| nisam mislila da se trajno maknem,nego mi nije trenutno odgovaralo bit u domu,malo tjeskobna atmosfera u sobi... | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sun Mar 16, 2008 3:33 pm | |
| A e. Najgore je kad se nemoš maknit od loše atmosfere, a tako je u domu, teško je živit s toliko kompromisa i tako. Moj frend se skroz prominija od kad je u Zg počea u domu živit. | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sun Mar 16, 2008 6:14 pm | |
| znam,razumin...nije meni loše tu ali nekad mi zna bit depressing, iz niza razloga... ma dobro,dosta o meni...kako mi vi? | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sun Mar 16, 2008 6:17 pm | |
| Sutra držim tjelesni mojim četvrtašima i samo se nadam da profač neće stići doći pa mi mentorica - učiteljica ocjenjuje sat. a onda je to najmanje 4. little bit nervous | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sun Mar 16, 2008 7:42 pm | |
| wow,praksa...ma nemoj se brinit,samo lipo smireno,sigurno i bit će sve ok... | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Tue Mar 25, 2008 2:56 pm | |
| Obavila veri gud šoping. Teško je nać nešto što vidiš i odma moš reć: TO JE TO. Šoping mi nikad nije bio način opuštanja, to me frustrira, ali za drugu osobu sam u stanju satima lunjat buticima i donosit robu na isprobavanje u kabinu! | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Wed Mar 26, 2008 1:43 am | |
| Ja u petak trazila haljinu za maturalnu i cipele...E to je frustracija! 3 sata po toweru (onaj novi u rijeci)...umrla skoro...bolile me noge 2 dana.. Definitivno nisam za to | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Wed Mar 26, 2008 8:47 pm | |
| bijah u tom Toweru prije 3 miseca...ajme bože, preveliko je to za mene, ali u sjecanju mi je ostala fina kava u Green caffeu! Sve je zeleno i fora mi je skroz | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Thu Mar 27, 2008 12:28 am | |
| Hehe ipak smo mi green :=) A cuj ok je i ima puno toga, cak i jeftinog, al malo previse hodanja za mene. A i nisam zadovoljna onim sta sam nasla jer nikad ne mogu nac ono sto treba. Ne nadem crnu haljinu normlanu nego moram neku obicnu kakvu ne bi nikad a ipak je skupa, I ne nadem stikle svog broja pa moram neke druge koje bi isto rijetko kad . Al ono..sve u svemu,nema ni drugdi nista bolje pa .... pomirim se s tim | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Thu Mar 27, 2008 12:40 am | |
| Ma glavno da se dobro provedeš - ko jebe veštu i cipele - njih ćeš ionako skinit kad te počnu žuljat od divljanja | |
|
| |
Dargor Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Sun Apr 27, 2008 9:20 pm | |
| jučer tjeskobno, danas neispavano, beskorisno, mali povratak negativnijim osjećajima, unfulfilled dreams živcira me sve konstantnija pojava vjetrovitog vremena, mrzim vjetar i sumrak, i radne cipele što žuljaju, i histeričnu šeficu ko muhu bez glave, i promijenjivo vrijeme, fali mi još prave hladne mračne zime i zimskog odmora i vatrice u peći i spavanja i sanjanja. živcira me što ne znam bolje govorit engleski te što ne govorim norveški, švedski i finski, živcira me što ne znam pjevati tj. nemam talenta i odgovarajuću boju glasa. živcira me što imam sitnu glavicu u odnosu na tijelo. živcira me ovaj smajlić - i tako.. brugh i na kurac | |
|
| |
Gaddy Legenda foruma!!!
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Tue Apr 29, 2008 11:18 pm | |
| Lijepo Dargor... Ja sam bas dobro raspolozena...cak sam i tu dosla a to je cudo Jos sutra skolaa pa malo odmora do ponedjeljka..Jeeeeeee | |
|
| |
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? Wed Apr 30, 2008 2:39 pm | |
| nakon jučerašnjeg dana koji je bija cili za kurac, danas sam OK. Sinoć nikako zaspat! Poslušala sam valjda 3 sata mjuze na mp3 playeru i oči ka zeko, nikako san! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Šta ima s vama? Kak ste kaj? | |
| |
|
| |
| Šta ima s vama? Kak ste kaj? | |
|